Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Virusscan uitvoeren

Yellow line

Bij Rootsec in Almere kunt u een virusscan laten uitvoeren, zodat u uw systeem vrij houdt van virussen en andere malware. Tegenwoordig krijgen steeds meer bedrijven te maken met virussen, malware en andere schadelijke invloeden van buitenaf die een bedreiging vormen voor het bedrijfsnetwerk. Als ethische hackers weten we daarom kwetsbaarheden binnen uw systeem te ontdekken en te verhelpen, zodat u van een optimaal beveiligingssysteem geniet.

Ik wil een virusscan laten uitvoeren!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Een virusscan laten uitvoeren door experts binnen de IT-security

Yellow line

Bij ons bedrijf kunt u een virusscan laten uitvoeren door echte cybersecurity-experts. Als ethische hackers weten we uw beveiligingssysteem te scannen en vrij te maken van virussen en andere malware. Daarnaast helpen we u een oplossing te vinden voor uw bedrijfsnetwerk, mocht deze geïnfecteerd zijn met een virus. Door onze jarenlange ervaring in allerlei sectoren vinden we altijd een oplossing op maat tegen virussen, ook voor uw bedrijf. Zo is uw netwerk straks waterdicht tegen bedreigingen en is uw organisatie weer veilig online.

Neem contact met ons op voor een optimale beveiliging

Yellow line

Wilt u een virusscan laten uitvoeren door echte specialisten of bent u benieuwd naar onze overige diensten? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 036 760 04 51 of een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen u graag aan een optimaal beveiligingssysteem.