Reblaze Monitoring

Yellow line

Maak kennis met Reblaze

Op het internet zoals we dat vandaag de dag kennen staan uw applicaties onder constante dreiging van aanvallen. De frequentie van deze aanvallen groeit en daarmee ook het succesratio hiervan. Dit komt, onder andere, omdat aanvallers steeds meer middelen, kennis en tijd hebben om een aanval tot een succes te maken. En ondanks dat de meeste organisaties maatregelen treffen om zich hiertegen te beschermen is het toch vaak dweilen met de kraan open. Maar met Reblaze haalt u een oplossing in huis die u beschermt tegen elke aanvalsvorm die er maar bestaat.

 

Demo aanvragen

Reblaze logo

Hoe het werkt?

Yellow line

Een groot probleem waar eigenaren van webapplicaties, zoals websites, dagelijks mee te maken hebben is het feit dat bezoekers maar ook aanvallers vrije toegang hebben tot deze platformen. Daarmee zet je de deur eigenlijk al op een flinke kier voor een kwaadwillende partij. Deze hoeft nu enkel nog een flinke schop te geven, in de vorm van bijvoorbeeld een Ddos aanval, en de deur staat wagenwijd open. De oplossing? Met Reblaze zet u uw website in een Virtual Private Cloud (VPC). Dit isoleert als het ware uw webapplicaties en maakt deze enkele toegankelijk voor legitieme gebruikers. Aanvallen zoals Ddos, SQL injections, sessie-hijacking etc worden tegengehouden, en dat zonder dat de deur op een kier staat.

Rootsec en Reblaze

Yellow line

Rootsec is een partner van Reblaze en samen brengen wij deze PVC oplossing naar de Nederlandse markt. Op het moment dat u kiest voor Reblaze, neemt Rootsec de leiding over. Wij zorgen voor de juiste installatie / configuratie en zullen vervolgens 24/7 alles monitoren. Moet er actie worden ondernomen aan uw kant? Dan krijgt u hier direct melding van via ons eigen platform Rootdash. Dit platform is expliciet ontworpen hiervoor en het stelt u in staat om snel te zien wat er moet gebeuren en hoe dit gedaan dient te worden. En heeft u vragen? Dan staat u op het platform in direct contact met een Security Specialist van Rootsec. U hoeft dus zelf in de meeste gevallen niets te doen. Wij zorgen ervoor dat uw webbeveiliging altijd up-to-date is en daarmee altijd effectief.

Next-gen bescherming voor de clouds die u al vertrouwt, zoals

Yellow line
Google Cloud
Google Cloud (GCP Portal)
Azure
Azure Portal
Amazon Web Services
AWS Portal
Rootdash screenshot1

Ons platform Rootdash voor uw gemak

Yellow line

Ons platform, Rootdash, is vanaf dat moment het enige waar u nog op hoeft te letten wat betreft uw informatiebeveiliging. De Security Experts monitoren uw omgeving 24/7, zorgen dat alles geüpdatet blijft en slaan alarm in het geval van een dreiging of aanval. Zodoende kunt u zich volledig focussen op de continuïteit van uw core-business in de wetenschap dat aanvallers vakkundig buiten de deur worden gehouden.