Cynet Endpoint Protection

Rootsec officiële partner van Cynet in Nederland

Tegenwoordig is het voor een organisatie van essentieel belang dat er beschermd wordt tegen elk mogelijk gevaar. Maar een losse firewall, virusscanner, penetratietesten, phishing testen en ga zo maar door hebben een flinke impact op het budget. Daarnaast kunnen al deze losse resultaten zorgen voor een situatie waarin je snel het overzicht verliest. Het is daarom dat Rootsec de samenwerking met Cynet in Nederland is aangegaan. Wij zouden Cynet willen omschrijven als dé complete hollistische oplossing voor organisatorische cybersecurity.

 

Demo aanvragen

Maak kennis met Cynet 360

Het Cynet 360 geavanceerde bedreiging detectie en response platform vereenvoudigt bedrijfsbeveiliging door een holistisch antwoord te bieden op alle bescherming en preventie behoeften van een organisatie. Cynet 360 vermindert de beveiligingsuitgaven door te voorzien in een veelvoud van mogelijkheden in één enkele oplossing, met minder organisatorische middelen, mankracht en budget.

Hoe Cynet 360 werkt

Bij Cynet staat het simplificeren van cybersecurity centraal. Er is daarom hard gewerkt aan gebruiksvriendelijkheid. In minder dan twee uur installeert Cynet zich op alle endpoints, ongeacht hoeveel dit er zijn. Vervolgens begint Cynet direct met het analyseren en monitoren. In een overzichtelijk dashboard krijgt uw IT-afdeling snel en in realtime inzichtelijk wat de huidige status is, waar de kwetsbaarheden en dreigingen zitten en wat er dient te gebeuren om dit op te lossen.

Cynet monitort 24/7 uw..

Gebruikers
Endpoints
Netwerk
Bestanden
Servers
24 uur per dag

Rootsec; uw Cynet partner in Nederland

Het Cynet 360 platform dient correct te worden geïnstalleerd om zo de maximale efficiëntie van de software te kunnen benutten. De IT-security experts van Rootsec zijn hier in getraind en kunnen dit van A tot Z voor u regelen. Zodra alles correct is geconfigureerd zal het incident Response team van Rootsec uw endpoints 24/7 gaan monitoren. Zo profiteert u op afstand van onze expertise en kunnen wij in het geval van dreiging meteen
ingrijpen.