Vulnerability management door onze experts

Yellow line

Bij Rootsec in Almere zijn we trots op onze IT-oplossing op het gebied van vulnerability management. Niet enkel vanwege diens goede werking maar vooral vanwege de hoge mate van informatieveiligheid die we creëren voor onze klanten. Als organisatie is het belangrijk dat u op een veilige manier informatie kunt uitwisselen, zowel intern als extern. Het IT-landschap verandert echter voortdurend. Als gevolg daarvan is het tempo waarmee organisaties risico’s en kwetsbaarheden moeten identificeren nauwelijks nog bij te houden. De oplossing van het uitbesteden van vulnerability management aan Rootsec brengt daar echter verandering in. Een combinatie tussen de slimme oplossingen van Tenable en onze ervaring en expertise zorgt ervoor dat u alle nieuwe dreiging constant drie stappen voor bent.

Vind een holistische oplossing door het uitbesteden vulnerability management aan onze experts

Yellow line

Elk jaar zien we weer een toename in de totale data waar bedrijven mee werken. Deze gegevens zijn vaak gevoelig van inhoud en essentieel voor de bedrijfsvoering. Het adequaat beveiligen van deze gegevens zou daarom dus een hoge prioriteit moeten zijn voor elke organisatie. In de praktijk blijkt dit echter vaak niet het geval. Hier is een veelvoud aan redenen voor aan te dragen, maar de voornaamste is het niet weten waar te beginnen om veilig online te werken binnen uw bedrijf. Hackers worden steeds gehaaider en creatiever in de methodes en aanvalspaden die ze gebruiken om systemen binnen te dringen.

Daarnaast groeit het aantal hackpogingen waar bedrijven jaarlijks mee te maken krijgen ook gestaag. De enige oplossing voor dit probleem is het constant monitoren van alle systemen, endpoints en cloudoplossingen. Deze massale monitoring is simpelweg niet handmatig uit te voeren. Daarom heeft Rootsec de handen ineengeslagen met Tenable. Onze oplossing in vulnerability management biedt een holistisch antwoord op een complexe vraag, vandaar dat u dit met een gerust hart aan ons kunt uitbesteden.

Vulnerability Management in al zijn volledigheid

Yellow line

Met meer dan tien jaar ervaring heeft Rootsec al veel nieuwe kwetsbaarheden en dreigingen voorbij zien komen in hun vulnerability assessments. Met de jaren is deze toename steeds groter geworden en vandaag de dag lijken er dagelijks nieuwe exploits, tools en methodes bij te komen die een omgeving kwetsbaarder maken. Gelukkig heeft vulnerability management zich ook ontwikkelt en hoeven we niet handmatig meer te testen, zodat onze klanten dit eenvoudig aan ons kunnen uitbesteden. Dankzij Tenable heeft u op elk moment van de dag tot in de kleinste details inzichtelijk waar u kwetsbaar bent.

Dit stelt u in staat om snel en preventief te handelen: een noodzakelijke verandering van reactief handelen naar proactief handelen. Ondanks de dagelijkse vloedgolf van berichten over cybercrime, onderschatten veel organisaties nog steeds het risico van slechte informatiebeveiliging. Daarnaast wordt het op orde krijgen van de informatiebeveiliging gezien als een enorm obstakel en iets ongekends complex. Ondanks dat dit een zekere kern van waarheid heeft, is er veel veranderd. Dankzij volledig geautomatiseerde tools, zoals Tenable, wordt uw leven een stuk makkelijker en uw organisatie een heel stuk veiliger.

Onze organisatie als managed security provider

Yellow line

Het maximale uit Tenable halen vergt kennis en tijd. Onze experts zijn getraind in het gebruik van Tenable en passen dit zonder enig probleem aan de wensen van de klant aan. Dit betekent dat u niet enkel het maximale uit Tenable haalt maar ook de expertise en ervaring van ons bedrijf in huis haalt. Als MSP houdt Rootsec uw omgeving constant in de gaten. Zien wij verdachte ontwikkelingen of andere redenen om alarm te slaan? Dan ondernemen wij per direct actie en brengen we de juiste personen binnen uw organisatie op de hoogte. Dankzij de slimme oplossing van Tenable gebeurt dit vaak al voordat er schade is aangericht. Met Rootsec als MSP bent u dus in staat om proactief te handelen in plaats van te moeten afwachten wanneer de volgende aanval plaats zal vinden.

Wees nieuwe dreigingen drie stappen voor

Yellow line

Het uitbesteden van vulnerability management aan Rootsec betekent maatwerk. Dit betekent dat wij geen standaardoplossingen leveren maar echt kijken naar wat u nodig heeft. Samen met u gaan we de dialoog aan en zo ontrafelen wij waar u echt mee geholpen bent. Onze oplossing zal altijd aansluiten op de processen, procedures en alle componenten binnen uw organisatie. Door dit naadloos op elkaar in te laten spelen merkt u niets van de aanwezigheid van Tenable en dat is precies wat u wilt. Neem contact met ons op voor het uitbesteden van vulnerability management en we laten u zien hoe Rootsec en Tenable de implementatie tot 24/7 monitoring kunnen regelen. We zijn telefonisch bereikbaar via 036 760 04 51 of per e-mail via [email protected].