MEDIA

Yellow line

Rootsec host met regelmaat interessante Webinars met spraakmakende partijen, geeft interviews of maakt infomercials. Op deze pagina kijkt u alles nog eens rustig terug. Heeft u vragen naar aanleiding van de Rootsec webinars of wilt u gewoon vrijblijvend contact met ons? Dan horen wij graag van u.

Financieel Dagblad 2023

In de mei 2023 editie van het Financieel Dagblad zijn de experts van Rootsec geinterviewd over de toekomst en huidige uitdagingen van IT-Security.

U leest het interview hier en het artikel treft u hier.

Aftermovie Area36

Afgelopen 26 mei organiseerde Rootsec de eerste versie van Area36. In een relaxte setting stond kennisdeling, sparren en netwerken centraal. Het was een geweldige gelegenheid voor professionals uit de industrie om samen te komen en ideeën uit te wisselen.

Rootsec Webinar | Password Hygiëne & Endpoint Protection

Afgelopen 25 maart organiseerde Rootsec een interactief webinar waarbij Endpoint Protection en Password Hygiëne centraal stonden. Sr. IT-security specialist Emil Pilecki benadrukte het belang van een sterk wachtwoordbeleid aan de hand van (soms pijnlijke) voorbeelden. Vervolgens verschoof de aandacht naar Endpoint Protection als beveiligingsoplossing van de toekomst. Hieronder kijkt u het hele webinar terug.

Mens, organisatie Techniek binnen de informatiebeveilging

Afgelopen donderdag hebben wij samen met onze partners van Beschermheren en Awaretrain een uniek webinar gehost. Vanuit drie invalshoeken (mens, techniek en organisatie) hebben we informatiebeveiliging benaderd. Hierbij hebben we natuurlijk gekeken naar het belang van elk facet als ook de kracht van het combineren hiervan. Kijk hieronder het webinar nog eens rustig terug.

Financieel Dagblad

In de december 2020 editie van het Financieel Dagblad heeft Rootsec een artikel geschreven met betrekking tot endpoint protection. Onze 24/7 monitoring oplossing voor bedrijven van elke grootte en ongeacht binnen welke branche.  Klik hier om het te lezen

EasyFm 95.5 Interview | 18-01-2020

Op 18 januari 2021 werd Emil Pilecki geïnterviewd tijdens het radioprogramma EASY FM Tech & Innovatie. Kijk hieronder het fragment rustig nog eens terug.

 

Cynet Webinar | Endpoint Protection

Op 24 april 2020 om 10:30 heeft Rootsec een uniek Webinar gehost met Cynet. Bomvol met interactieve demo’s en informatie. Hieronder kijkt u het Webinar rustig nog eens terug

Rootdash Infomercial

Ter promotie van ons eigen, Nederlandstalige Security Management Platform, Rootdash hebben we een infomercial gemaakt. Dit geeft u als kijker een goed idee van wat Rootdash voor u kan betekenen.

Interview RTL-Z | How it’s Done

In juni 2020 werden wij geinterviewd door het RTL-Z progamma ‘How It’s Done’. Kijk hieronder het item terug.