ENDPOINT PROTECTION TER BESCHERMING VAN UW SYSTEMEN

Yellow line

‘Malware aanval bij Ziekenhuis, hackers eisen mega-bedrag’   

‘Data verzekeringsmaatschappij te koop aangeboden na lek in systeem’

Dagelijks zien we dit soort berichten in het nieuws en toch kiezen veel organisaties nog altijd voor een afwachtende houding. Wilt u zich wel proactief beschermen tegen alle bekende en nog onbekende aanvallen? Met endpoint protection van Rootsec – gevestigd in Almere – wordt uw omgeving een ware ondoordringbare veste.

Endpoint protection done right.

Yellow line

Kiezen voor endpoint protection en security is kiezen voor ultieme beveiliging. Omdat wij bij Rootsec enkel de beste diensten willen aanbieden aan onze klanten maken wij gebruik van de beste software op het gebied van endpoint security. Combineer dit met de 24/7-monitoring-dienst van Rootsec en een hacker zal het al snel opgeven.

Omdat endpoint protection een proces is dienen de middelen die hiervoor worden ingezet dynamisch te zijn. Een simpele statische firewall voldoet niet, zeker niet op de lange termijn. Ook een aparte DDOS-bescherming of een sporadische penetratietest of virusscan voldoen niet. Dit zijn allemaal momentopnames terwijl de oplossing juist ligt in het procesmatige.

Onze tools maken gebruik van AI, wat wil zeggen dat ze constant leren om uw endpoints beter te beveiligen. Zodoende beveiligt onze endpoint security oplossing tegen bestaande en nog niet ontdekte aanvallen. Daarnaast vereenvoudigt endpoint protection ook de bedrijfsbeveiliging door een holistisch antwoord te bieden op alle bescherming- en preventiebehoeften van de organisatie, zelfs met minder organisatorische middelen, mankracht en budget.

Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en massaler. Daarnaast komen er bijna dagelijks nieuwe aanvallen bij. Dit vraagt om een oplossing die meebeweegt met uw organisatie en die zich constant ontwikkelt en leert aan de hand van diepgaande analyses van wereldwijde data.

Hoe werkt endpoint security binnen mijn organisatie?

Yellow line

Omdat wij begrijpen dat uw bedrijfsprocessen niet zomaar stilgelegd kunnen worden bieden wij een oplossing waarbij dit niet nodig is. Zonder dat u er iets van merkt rolt de protection-software zich uit over uw endpoints. Na slechts twee uur heeft elk endpoint binnen uw organisatie een agent actief. Deze agents beginnen per direct met het analyseren van uw systemen en de eerste data begint binnen te druppelen.

In een overzichtelijk dashboard komt al deze informatie door en wordt deze verder geanalyseerd door ons team van experts dat 24/7 de endpoints in de gaten houdt. Nu dat de oplossing actief is bent u meteen beveiligd tegen alle bekende en toekomstige dreigingen, zoals ransomware. Tijdens de maandelijkse bespreking van het rapport zullen onze experts u ook handreikingen doen ter verbetering van uw IT-security. Samen werken we aan het creëren van een ondoordringbare veste.

Maak kennis met Cynet

Yellow line

Het Cynet 360 geavanceerde bedreigingsdetectie- en responseplatform vereenvoudigt bedrijfsbeveiliging door een holistisch antwoord te bieden op alle bescherming- en preventiebehoeften van een organisatie. Cynet 360 vermindert de beveiligingsuitgaven door u te voorzien in een veelvoud van mogelijkheden in één enkele oplossing, met minder organisatorische middelen, mankracht en budget.

De voordelen van Endpoint Protection

Yellow line
Vulnerability Assessment
Snel veilig

Rolt zich binnen twee uur uit over duizenden endpoints zonder onderbreking op de werkvloer en werkt direct.

Vulnerability Assessment
Voor nu én de toekomst

Leert van- en analyseert wereldwijde data constant waardoor u zich ook beveiligd tegen toekomstige dreigingen.

Security Consultancy
24/7 monitoring

Rootsec houdt uw omgeving 24/7 in de gaten. In het geval van een afwijking of dreiging wordt er direct actie ondernomen.

Stap voor stap

Yellow line
Stap 1

Samen met u bepalen we welke endpoints er beschermd moeten worden

Stap 2

Een snelle uitrol van de software zonder onderbreking van bedrijfsprocessen

Stap 3

De IT-security experts van Rootsec monitoren uw endpoints 24/7

Stap 4

Maandelijkse rapportage en aanvullend advies van onze experts

Laat ons u overtuigen

Yellow line

Om onze woorden kracht bij te zetten laten we u graag kennis maken met onze endpoint protection dienst middels een Proof of Concept (POC). Gedurende maximaal een maand laten wij u zien wat endpoint security voor u kan betekenen op het gebied van IT-security. Samen met u selecteren wij enkele endpoints en na afloop van het POC rapporteren wij onze bevindingen. Samen bespreken we de resultaten en geven we u zodoende een goed idee van wat endpoint security voor uw hele organisatie kan betekenen. Wilt u overtuigd worden? Vraag dan een gratis POC aan via ons contactformulier. Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u tevens bellen naar 036 760 04 51 of een e-mail sturen naar [email protected].