Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Beveiliging tegen hackers

Yellow line

Een goede beveiliging tegen hackers is voor ieder bedrijf een absolute must. Steeds vaker krijgen bedrijven te maken met bedreigingen van buitenaf die hun netwerk proberen binnen te dringen. Bescherm uw klantgegevens en data met een waterdichte IT-omgeving. Onze specialisten helpen u zich te verdedigen tegen hackaanvallen met hun jarenlange ervaring en kennis op het gebied van IT-security. Als ethische hackers weten ze kwetsbaarheden in uw systeem bloot te leggen, zodat u deze snel kunt verhelpen. Ontdek onze uitgebreide service en diensten om u te beveiligen tegen hacken!

Laat u beveiligen tegen hackers!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Realiseer een optimale beveiliging tegen hackers

Yellow line

Om u te kunnen verdedigen tegen hackaanvallen is het belangrijk om inzicht te krijgen in de zwakke schakels in uw netwerk. Als ethische hackers kunnen we een penetratietest uitvoeren om uw systeem te begrijpen en optimaal te beveiligen tegen hacken. U ontvangt van ons daarna een uitgebreide rapportage van zwakke plekken en hoge risico’s binnen uw IT-omgeving, zodat u deze snel kunt verhelpen en een optimale beveiliging tegen hackers realiseert.

Onze specialisten zorgen ervoor dat u zich kunt verdedigen tegen hackaanvallen

Yellow line

Omdat we al voor allerlei bedrijven in diverse sectoren werkten, weten we voor ieder systeem een oplossing op het gebied van IT-security te vinden. U profiteert daarom bij onze diensten van maatwerk, aangezien ieder netwerk anders is. Zo vindt u de juiste beveiliging tegen hackers voor úw systeem om u te verdedigen tegen hackaanvallen. Onze gecertificeerde specialisten leggen op een begrijpelijke manier uit hoe u uw netwerk veiliger in kunt richten om het te beveiligen tegen hacken. Daarnaast profiteert u van een 24/7 servicedienst, zodat u in het geval van een bedreiging binnen uw systeem ons snel in kunt schakelen.

Kom meer te weten over onze diensten om u te beveiligen tegen hacken

Yellow line

Heeft u interesse in onze oplossingen op maat om een optimale beveiliging tegen hackers te realiseren? Neem dan contact op met onze specialisten. U bereikt Rootsec, gevestigd in Almere, door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 036 760 04 51 of een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen u aan een waterdicht netwerk!