Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Vacature voor een ethical hacker

Yellow line

Heeft u de passie en de vaardigheden om als ethical hacker te werken? Rootsec, met vestigingslocatie in Almere, heeft een uitdagende vacature openstaan voor dynamische ethical hackers zoals u, die klaar zijn om de digitale wereld veiliger te maken.

 

Heeft u een passie voor ethisch hacken?

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Wat houdt de vacature voor ethical hacker precies in?

Yellow line

Graag omschrijven wij in deze vacature hoe het werk als ethical hacker eruit ziet. Als ethical hacker bij ons gaat u een cruciale rol spelen in het beschermen van onze klanten tegen cyberdreigingen. Uw taken omvatten:

U zult uw expertise gebruiken om potentiële kwetsbaarheden te identificeren en oplossingen te ontwerpen die verder gaan dan traditionele beveiligingsmaatregelen. Tijdens een gesprek lichten wij graag toe wat wij u te bieden hebben.

Join ons dynamische team!

Yellow line

Bij Rootsec werken we samen als een hecht team van cybersecurity-experts. Hier krijgt u de kans om met ons unieke systeem, Rootdash, te werken, waarmee we de nieuwste beveiligingsproblemen kunnen detecteren en aanpakken. Wilt u deel uitmaken van een vooruitstrevend bedrijf dat het voortouw neemt in de strijd tegen cybercriminaliteit? Wacht niet langer en grijp deze kans! Solliciteer vandaag nog op onze vacature voor ethical hacker en maak de digitale wereld een stukje veiliger met ons.