Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Ik wil mijn online veiligheid testen

Yellow line

Ik wil mijn online veiligheid testen. Dat zou ieder bedrijf in Nederland moeten willen. Ransomware, hackaanvallen, cyberaanvallen, virussen en datalekken komen op steeds grotere schaal voor en zorgen voor het onderbreken van bedrijfsprocessen en diefstal van data en belangrijke gegevens. Het is daarom zaak om uw eigen beveiliging van uw bestanden, klantgegevens en data goed te controleren op kwetsbaarheden om hackers buiten de deur te houden. Daarom schakelt u Rootsec in Almere in, als specialist in IT-beveiliging!

 

Laat uw online veiligheid testen!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Denkt u weleens: “Ik wil mijn online veiligheid testen.”?

Yellow line

Diverse bedrijven komen bij ons met het volgende verzoek: “Ik wil mijn online veiligheid testen.” Als ethische hackers en IT-specialisten kunnen wij dit voor u realiseren. Zo speurt u tijdig kwetsbaarheden op binnen uw systeem en gaat u hackaanvallen tegen. Vervolgens wint u advies bij ons in om deze gaten in uw netwerk te dichten. U profiteert van persoonlijke service en maatwerk, zodat we de perfecte IT-oplossing voor úw bedrijf realiseren. Zo zorgt u voor een waterdicht bedrijfsnetwerk met een hoge online veiligheid.

Bel ons op of stuur ons een e-mail voor uw veiligheidscheck

Yellow line

Denkt u nu ook: “Ik wil mijn online veiligheid testen!”? Wilt u ook hackers buiten de deur houden en bent u benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We zijn telefonisch te bereiken via 036 760 04 51 of per e-mail via [email protected]. U kunt tevens ons contactformulier invullen.