Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

IT-assessment

Yellow line

Bij Rootsec in Almere laat u een IT-assessment uitvoeren door echte specialisten. Door het uitgebreid testen van uw IT-beveiliging krijgt u een beeld van zwakke plekken in uw netwerk en kunt u deze verhelpen. De laatste jaren zijn bedrijven steeds vaker slachtoffer van hacks en datadiefstal. Dit zorgt vaak voor grote schade. Onze specialisten ondersteunen uw bedrijf om dergelijke problemen tegen te gaan, onder andere door het uitvoeren van een IT-test. Met onze IT-assessment houdt u hackers buiten de deur en hoeft u niet bang te zijn voor inbraken, virussen of malware binnen uw IT-omgeving.

 

Laat een IT-assessment uitvoeren!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Een IT-assessment voor een veilige IT-omgeving

Yellow line

Om uw IT-beveiliging te testen zullen onze specialisten een IT-test voor uw bedrijfsnetwerk uitvoeren. Om ervoor te zorgen dat u enkel gebruikmaakt van de dienst die u écht nodig heeft, gaan onze specialisten voorafgaand aan het IT-assessment de dialoog met u aan, zodat ze een goede inschatting kunnen maken wat ze voor u kunnen betekenen. U profiteert bij Rootsec namelijk van maatwerk, aangezien ieder bedrijf anders is. Zo laat u enkel een IT-test uitvoeren binnen de noodzakelijke scope en op uw gekozen doelobject.

Het laten uitvoeren van een IT-test

Yellow line

Onze specialisten hebben meer dan tien jaar ervaring in de cybersecurity en beschikken over de juiste tools, kennis en ervaring om uw IT-beveiliging te testen en een netwerkbeveiliging van hoog niveau te realiseren. Of uw medewerkers nu vaak thuiswerken of u over meerdere vestigingslocaties beschikt: het is voor ieder bedrijf belangrijk om over een waterdicht netwerk te beschikken. Onze specialisten testen uw IT-beveiliging tijdens het IT-assessment en rapporteren wat de kwetsbaarheden en zwakke punten in uw systeem zijn, zodat u hier direct mee aan de slag kunt.

Wilt u uw IT-beveiliging testen? Maak dan een afspraak

Yellow line

Als u een IT-test wilt laten uitvoeren door onze specialisten, dan neemt u contact met ons op voor een afspraak. We zijn telefonisch te bereiken via 036 760 04 51 of per e-mail via [email protected]. U kunt tevens ons contactformulier invullen.