Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Phishing-security

Yellow line

Het is belangrijk dat u als bedrijf beschikt over goede phishing-security. Phishing is een vorm van internetfraude die vervelende consequenties kan hebben voor uw bedrijfsnetwerk. Vandaar dat een goede beveiliging tegen phishing tegenwoordig een echte vereiste is voor een waterdichte IT-omgeving. Onze specialisten helpen u om kwetsbaarheden in uw systeem te ontdekken en om deze te verhelpen. Zo bent u optimaal beschermd tegen dergelijke phishing-aanvallen.

Laat u beveiligen tegen phising!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Het belang van goede phishing-security

Yellow line

Een van de belangrijkste aspecten van phishing-security is het voorlichten van uw werknemers om phishing-mails te herkennen. Zo kunnen hackers niet aan inloggegevens komen om uw systeem binnen te dringen. In een phishing-mail wordt gevraagd om op een link naar een website te klikken en daar in te loggen. Zo komen cybercriminelen achter inloggegevens en verkrijgen ze toegang tot uw netwerk. Deze phishing-mails lijken net echt, waardoor het lastig is om deze als zodanig te herkennen. Een goede voorlichting voor uw werknemers is daarom belangrijk, net als goede beveiliging tegen phishing waarin deze e-mails tijdig worden onderschept. Rootsec helpt u een goed systeem voor phishing-security op te zetten en geeft u voorlichting om dergelijke cyberaanvallen te voorkomen. Zo is uw systeem optimaal beveiligd!

Neem contact met ons op voor een optimale beveiliging tegen phishing

Yellow line

Voor een optimale beveiliging tegen phishing maakt u een afspraak met onze specialisten. Zij beschikken over jarenlange ervaring binnen de IT-security en hebben al diverse organisaties in uiteenlopende branches geholpen aan een optimale IT-omgeving. U neemt contact op met ons bedrijf in Almere door te bellen naar 036 760 04 51 of een e-mail te sturen naar [email protected].