Rootdash

Yellow line

Na ruim twee jaar in ontwikkeling te zijn geweest is Rootdash in 2020 gelanceerd. Rootdash kan gezien worden als een Security Management Platform met als insteek het nog makkelijker te maken voor onze klanten. Geheel in lijn met ons credo ‘IT-security versimpeld’ geeft Rootdash onze klanten duidelijke handvatten om snel hun beveiliging te verbeteren. Aan de hand van overzichtelijke grafieken, tabellen en scores heeft u meteen inzichtelijk hoe u er als organisatie voorstaat op het gebied van IT-security.

 

Rootdash demo aanvragen

Een nieuwe standaard

Yellow line

Rootdash is wat ons betreft een logische vervolgstap in het proces van ‘IT-security versimpelen’. Hiermee stappen wij af van de complexe en soms onoverzichtelijke rapportages en opteren wij voor een moderne en efficiëntere dienstverlening. Wanneer u door ons een assessment, bijvoorbeeld een penetratietest, laat uitvoeren dan komen deze resultaten in uw klantomgeving op Rootdash terecht. Hier ziet u meteen, aan de hand van grafieken, tabellen en scores wat de huidige status van uw beveiliging is. Wanneer u vervolgens naar de bevindingen navigeert ziet u per kwetsbaarheid waar deze zich bevindt, hoe deze opgelost dient te worden en hoe voorkomen kan worden dat dit nogmaals voorkomt.

Meer dan een rapportage

Yellow line

Een statische rapportage is steeds minder van deze tijd. Een organisatie wil constant op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT-security, wil snel vragen kunnen stellen aan experts en wil dat de testen die uitgevoerd worden niet op zichzelf staan maar een totaalbeeld schetsen. Dit alles en meer doet Rootdash. Alle testen, ongeacht type of soort, die wij voor u uitvoeren worden in uw portaal geüpload en de resultaten hiervan creëren een overzichtelijk en actueel beeld. Hierbij is het mogelijk om naar hartenlust te filteren op bijvoorbeeld aanvalstype, systeem, applicatie of IP. En zijn er kritieke problemen die zo spoedig mogelijk opgelost moeten worden dan verschijnen deze bovenaan in de lijst, compleet met locatie, oplossing en aanvullend advies.

Rootdash

Yellow line
Vulnerability Management
Zet al uw rapportages op één plek
Security Consultancy
Schetst een compleet beeld
Webapplicatie Monitoring
Geeft u snel de belangrijkste inzichten
Endpoint Protection
Geeft per kwetsbaarheid de locatie, oplossing en meer
firewall
Is veilig en overal toegankelijk
verdedigende diensten
Is aan te passen naar uw voorkeuren

Van statisch naar dynamisch

Yellow line

Wij zien Rootdash als onze gebruikelijke dienstverlening in een nog toegankelijker jasje. Binnen uw eigen Rootdash-omgeving heeft u altijd en overal toegang tot al uw rapportages, maar stelt u ook gemakkelijk vragen en kunt u gebruik maken van onze enorme kennisbank in de vorm van een slimme FAQ. Wilt u meteen uw IT-afdeling aan de slag zetten om gevonden kwetsbaarheden de elimineren? U voegt zelfs gemakkelijk gebruikers toe en geeft ze toegang tot de omgeving, of delen hiervan. Zo weet u zeker dat de juiste personen zien wat ze moeten zien en kan er sneller en efficiënter gewerkt worden.