Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Aanvalspaden in uw IT-security

Yellow line

Onze specialisten leggen de aanvalspaden van hackers bloot in hun dienstverlening binnen de IT-security. Hackers weten steeds vaker nieuwe wegen te vinden om uw bedrijfsnetwerk binnen te dringen. Het is daarom belangrijk om inzicht te krijgen in de zwakke plekken van uw IT-security om eventuele aanvalspaden bloot te leggen. Gelukkig kunt u daarvoor de specialisten van Rootsec, gevestigd in Almere, inschakelen zodat u beschermd bent tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Laat u adviseren door een van onze experts!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Leg aanvalspaden bloot binnen uw IT-security met behulp van onze experts

Yellow line

Als ethische hackers helpen onze experts uw systeem waterdicht te maken door uw cybersecurity te testen. Omdat onze specialisten denken als hackers en op een soortgelijke wijze uw systeem proberen binnen te dringen, aan de hand van de penetratietest, weten ze mogelijke aanvalspaden van hackers te ontdekken. U ontvangt na de scan een uitgebreide rapportage in begrijpelijke taal, zodat u uw probleem op het gebied van IT-security eenvoudig kunt verhelpen. Wilt u ook voorkomen dat u gehackt wordt? Schakel dan snel Rootsec in!

Neem contact met ons op voor een afspraak

Yellow line

Wilt u uw bedrijfsnetwerk ook vrijmaken van aanvalspaden binnen uw IT-security? Of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact op met onze experts om een afspraak in te plannen. U bereikt ons telefonisch via 036 760 04 51 of per e-mail via [email protected].