Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Uw systeem beschermen tegen cyberaanvallen

Yellow line

Wilt u uw bedrijfsnetwerk beschermen tegen cyberaanvallen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Rootsec. Bij ons bedrijf in Almere werken we met ethische hackers en IT-specialisten die u van een waterdicht netwerk voorzien. Cyberaanvallen, hackers- en virusaanvallen, ransomware en malware worden op steeds grotere schaal en met een hogere frequentie uitgevoerd. Het is daarom belangrijk dat u uw data, klantgegevens en bestanden goed verweerd tegen dergelijke bedreigingen. Geef hackers geen kans en schakel ons bedrijf in!

 

Ik wil beschermd worden tegen cyberaanvallen!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Het beschermen van uw data en bedrijfsprocessen tegen cyberaanvallen

Yellow line

U profiteert met de diensten van ons bedrijf van maatwerk. Dit betekent dat wij uw systeem onder de loep nemen om te kijken hoe we u het best van een optimale IT-omgeving kunnen voorzien. Zo zit u niet vast aan diensten die u eigenlijk niet nodig heeft en sluit onze IT-oplossing naadloos aan op uw bestaande netwerk. Om uw bedrijfsnetwerk te beschermen tegen cyberaanvallen bieden we verschillende diensten aan:

Bel ons op of stuur ons een e-mail voor een optimale beveiliging van uw netwerk

Yellow line

Ontdek de mogelijkheden voor het beschermen van uw bedrijfsnetwerk tegen cyberaanvallen. Neem contact op met onze specialisten. We zijn te bereiken via ons contactformulier, door te bellen naar 036 760 04 51of door een e-mail te sturen naar [email protected].