Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Malware-simulatie

Yellow line

Bent u al bekend met malware-simulatie? In deze digitale tijd is het essentieel om te weten hoe veilig uw bedrijf echt is. Het simuleren van malware-aanvallen helpt u de zwakke punten in uw cybersecurity te identificeren en aan te pakken voordat echte cybercriminelen dit doen. Rootsec in Almere helpt u graag bij het achterhalen van deze zwakke punten door een simulatie in te plannen.

 

Laat u beveiligen tegen malware!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Wat houdt een malware-simulatie precies in?

Yellow line

Een malware-simulatie is een gecontroleerde test waarbij experts uw systemen aanvallen met gesimuleerde malware om te zien hoe deze reageren. Dit lijkt sterk op een phishing-simulatie, maar richt zich specifiek op kwaadaardige software. Misschien denkt u: “ik wil mijn online veiligheid testen”, en terecht. Het is altijd beter om proactief te zijn dan te wachten op een echte dreiging.

Tijd om uw veiligheid te testen

Yellow line

Bij Rootsec begrijpen we het belang van voorbereid zijn op alle mogelijke cyberdreigingen. Onze diensten zijn er speciaal op gericht om u voor te blijven op de cybercriminelen. Met ervaren cybersecurity-experts aan uw zijde, hoeft u niet in het duister te tasten over de veiligheid van uw bedrijf. Bent u klaar om de uitdaging aan te gaan? Neem vandaag nog contact met ons op en plan uw malware-simulatie in.