Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Veilig thuiswerken personeel

Yellow line

Een optimale IT-security voor uw personeel om veilig te kunnen thuiswerken is steeds vaker een must voor bedrijven. Thuiswerken, hybride werken en flexwerken komt de afgelopen jaren steeds vaker voor. Het is daarom belangrijk om voor uw personeel een veilige IT-omgeving te creëren waarin ze veilig kunnen thuiswerken. Zo zorgt u niet alleen voor een optimale werkomgeving, waarbij het niet uitmaakt of uw werknemers op kantoor of thuis aan het werk zijn, maar ook voor een veilige opslag van data en klantgegevens. Met behulp van onze experts in IT-security wordt veilig thuiswerken gelukkig een fluitje van een cent!

 

Ik wil veilig thuiswerken!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Het belang van optimale beveiliging voor veilig thuiswerken

Yellow line

Rootsec is specialist in cybersecurity en helpt bedrijven optimale beveiliging te realiseren. Voor het veilig thuiswerken van personeel is het erg belangrijk dat uw IT-security op orde is. Het komt namelijk steeds vaker voor dat bedrijven slachtoffer zijn van dataleks, hackaanvallen, ransomware en phishing-mails. Wanneer cybercriminelen uw systemen binnendringen, kunnen ze klantgegevens en interne documenten stelen of bedrijfsprocessen verstoren. Het is daarom van belang om uw systeem na te lopen op kwetsbaarheden, zodat u dergelijke situaties voorkomt. Onze IT-experts voeren maatwerk uit om uw bedrijf optimaal te beveiligen. Zij lopen uw systeem na en maken een inventarisatie van hoge risico’s en zwakke schakels in uw netwerk. Zo weet u precies welke zaken u op het gebied van IT-security aan moet pakken om veilig thuiswerken voor uw personeel mogelijk te maken. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in uiteenlopende branches, waardoor ze u altijd aan een optimale IT-omgeving kunnen helpen.

Ontdek onze diensten op het gebied van IT-beveiliging

Yellow line

Wilt u een werkomgeving realiseren waarin uw personeel veilig kan thuiswerken? Schakel dan onze experts in om gebruik te maken van onze diensten. Wilt u enkel meer weten over ons bedrijf, gevestigd in Almere? U bereikt ons door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 036 760 04 51 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Met onze experts in de IT-security kunt u binnen no time veilig thuiswerken!