Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Virusscanners

Yellow line

Bij Rootsec in Almere kunt u terecht voor de beste virusscanners, zodat u uw systeem vrij houdt van virussen en andere malware. Tegenwoordig krijgen steeds meer bedrijven te maken met virussen, malware en andere schadelijke invloeden van buitenaf die een bedreiging vormen voor het bedrijfsnetwerk. Als professionele hackers weten we daarom kwetsbaarheden binnen uw systeem te ontdekken en te verhelpen, zodat u van een optimaal beveiligingssysteem geniet.

 

Ik ben op zoek naar een goede virusscanner!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Voorzie uw bedrijf van goede virusscanners

Yellow line

Bij ons bedrijf kunt u een virusscanners aanschaffen die gerealiseerd zijn door echte cybersecurity-experts. Als ethische hackers weten we uw beveiligingssysteem te scannen en vrij te maken van virussen en andere malware. Daarnaast helpen we u een oplossing te vinden voor uw bedrijfsnetwerk, mocht deze geïnfecteerd zijn met een virus. Door onze jarenlange ervaring in allerlei sectoren vinden we altijd een oplossing op maat tegen virussen, ook voor uw bedrijf. Zo is uw netwerk straks waterdicht tegen bedreigingen en is uw organisatie weer veilig online.

Neem contact met ons op voor een optimale beveiliging

Yellow line

Om te bepalen welke virusscanner van toepassing voor uw bedrijf voeren wij een Red teaming oefening uit. Hiermee bootsen we een cyberaanval na die hackers kunnen uitvoeren. Aan de hand van de uitslag bieden wij u een virusscanner aan. Wilt u een virusscanners afnemen van echte specialisten of bent u benieuwd naar onze overige diensten? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. We helpen u graag aan een optimaal beveiligingssysteem.