Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Uw bedrijf testen op online veiligheid

Yellow line

Wilt u uw bedrijf testen op online veiligheid? Maak dan een afspraak bij Rootsec. Bij ons werken ethische hackers die op een veilige manier controleren of het systeem van uw organisatie wel veilig online werkt. Steeds vaker zijn bedrijven het slachtoffer van dataleks, hackaanvallen, cyberaanvallen en malware. Dit kan vergaande invloeden hebben op uw bedrijfsprocessen, dataopslag en werkzaamheden. Vandaar dat het belangrijk is om te testen of uw bedrijf voldoet aan de meest recente richtlijnen en regelgeving omtrent online veiligheid. Zo houdt u schadelijke invloeden altijd buiten de deur en is uw organisatie veilig online!

 

Laat uw bedrijf testen op online veiligheid!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Uw bedrijf laten testen op online veiligheid bij échte IT-specialisten

Yellow line

Als u wilt weten of uw bedrijf veilig online is, dan kunt u gebruikmaken van onze diensten op het gebied van cyberveiligheid. Onze specialisten leveren maatwerk en nemen uw bedrijfsnetwerk helemaal onder de loep om eventuele kwetsbaarheden hieruit te filteren. Als ethische hackers weten ze op een veilige wijze uw systeem binnen te dringen, zodat u straks precies weet wat u nodig heeft om beveiligingsrisico’s te minimaliseren. Onze experts voeren onder andere de volgende tests uit om kwetsbaarheden bloot te leggen:

Neem contact met ons op voor een organisatie die veilig online is

Yellow line

Wilt u ook de online veiligheid binnen uw bedrijf testen aan de hand van onze diensten? Neem dan contact op met onze specialisten. U bereikt Rootsec in Almere telefonisch via 036 760 04 51 of per e-mail via [email protected]. We ondersteunen uw organisatie graag voor een veilig online netwerk!