Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Wachtwoordhygiëne

Yellow line

Als organisatie is het belangrijk om gebruik te maken van goede wachtwoordhygiëne. Het is namelijk belangrijk dat uw medewerkers sterke wachtwoorden gebruiken om hackers buiten de deur te houden. Steeds vaker zijn organisaties namelijk slachtoffer van cyber- en hackaanvallen waarbij belangrijke bedrijfsinformatie wordt gestolen. Het is daarom belangrijk dat u zich daar goed tegen kunt verweren én dergelijke hackaanvallen kunt voorkomen, onder andere door een goede wachtwoordhygiëne. Als bedrijf kunt u daarom een wachtwoordhygiënebeleid opstellen, zodat uw systeem niet zomaar gekraakt wordt.

 

Laat uw wachtwoordhygiëne checken!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Ontdek onze diensten op het gebied van wachtwoordhygiëne

Yellow line

Voordat u een wachtwoordhygiënebeleid in gaat voeren binnen uw organisatie is het belangrijk om u te realiseren dat wachtwoorden niet te hacken zijn, maar wel te kraken. Rootsec, gevestigd in Almere, heeft ethische hackers in dienst die zullen proberen te achterhalen welke wachtwoorden er binnen uw organisatie worden gebruikt aan de hand van een sterke computer. Vervolgens doen de experts uitgebreid verslag, zodat u inzicht krijgt of uw wachtwoordhygiënebeleid aangepast dient te worden. Zo heeft u direct inzicht of uw huidige systeem een grote kans heeft om gehackt te worden. Ontdek daarom onze diensten op het gebied van wachtwoordhygiëne en houd hackers buiten.

Maak een afspraak met onze specialisten

Yellow line

Heeft u interesse in een afspraak met onze experts om uw wachtwoordhygiënebeleid te herzien? Of wilt u uw algehele online veiligheid testen om uw gehele netwerk te optimaliseren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, door te bellen naar 036 760 04 51 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Onze specialisten helpen u graag aan een optimaal beveiligingssysteem.