Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Dé specialist in IT-security van Nederland

Yellow line

Als u ook een optimale IT-security wilt voor uw bedrijf, dan schakelt u Rootsec in als dé specialist in Nederland. Als ethische hackers helpen we u om cyberdreigingen tegen te gaan en een waterdicht beveiligingssysteem te realiseren. U profiteert bij ons van maatwerk, aangezien iedere klant uniek is en daarom een oplossing op maat vraagt. Ongeacht de grootte of complexiteit van het probleem: wij lossen uw uitdaging op het gebied van IT-security voor u op en dat doen we al jarenlang door heel Nederland.

Laat u optimaal beveiligen!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

Schakel ons in voor uw IT-security als specialist binnen Nederland

Yellow line

Als dé specialist in Nederland op het gebied van IT-security weten we uw data veilig op te slaan en uw systeem waterdicht te maken. We bieden onder andere de volgende diensten aan:

Bij Rootsec, gevestigd in Almere, zit u niet vast aan een pakket aan onnodige diensten. Onze specialisten nemen uw IT-uitdaging met u door en voeren vervolgens de dienst uit die bij hierbij past. Zo bent u gegarandeerd van een oplossing die naadloos op uw systeem aansluit!

Neem contact met ons op en ontdek onze diensten

Yellow line

Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van Rootsec, dé specialist van Nederland op het gebied van IT-security? Doe dan online uw aanvraag door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 036 760 04 51 of door een e-mail te sturen naar [email protected].