Vulnerability Assessment
Uitgebreide rapportage
Vulnerability Assessment
IT-oplossing op maat
Security Consultancy
24/7 monitoring

Kwetsbaarheid testen voor hacks

Yellow line

Bij Rootsec, gevestigd in Almere, kunt u een test uit laten voeren om uw kwetsbaarheid te testen voor hacks. Deze test is een uitkomst als u twijfelt aan uw huidige beveiligingssysteem of wanneer u denkt de kwetsbaarheid tegen hacken erg hoog is. Zo krijgt u direct een overzicht van de risico’s binnen uw systeem, zodat u hier direct werk van kan maken. Bij Rootsec werken gespecialiseerde hackers die op een veilige manier de kwetsbaarheid testen van uw systeem voor hacks. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van IT-omgevingen in allerlei branches weet u straks precies hoe u hackers buiten de deur moet houden.

 

Ik wil een hacktest laten uitvoeren!

Thuiswerken en data bescherming
Groene tekst op scherm

De kwetsbaarheid testen voor hacks met een uitgebreide rapportage

Yellow line

Onze specialisten adviseren om minimaal een keer per jaar of na veranderingen in uw netwerk de kwetsbaarheid voor hacks te testen binnen uw systeem. Zo ziet u tijdig of er dringend stappen ondernomen moeten worden binnen uw IT-omgeving. Onze experts bepalen samen met u wat het doelobject is van de Red teaming oefening. Vervolgens brengen ze uw netwerk in kaart en gaan ze op zoek naar eventuele plekken in uw beveiliging waar de kwetsbaarheid erg hoog is. Met specialistische tools hacken ze als het ware in deze kwetsbaarheden om te testen hoe makkelijk ze in uw systeem komen. Als de volledige kwetsbaarheid van het netwerk door middel van hacken is bekeken, ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage met een overzicht waar de risico’s zitten binnen uw IT-omgeving. Wilt u na de test uw IT-omgeving nog op andere zwakke punten controleren, zoals het testen van de wachtwoordsterkte van uw werknemers of de beveiliging tegen phishing? Ook dat is mogelijk met de uitgebreide diensten van Rootsec.

Neem contact met ons op om uw systeem te testen op kwetsbaarheid voor hacks

Yellow line

Wilt u uw systeem testen op kwetsbaarheid voor hacks? Of bent u simpelweg benieuwd wat de status is van uw cyberbeveiliging? Neem dan contact op met onze specialisten door ons contactformulier in te vullen. Onze cybersecurity-experts gaan graag voor u aan de slag om uw kwetsbaarheid tegen hacken te verminderen.